Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat hyvinvointikartoitus kertoo liikunnan, stressin ja palautumisen tasapainosta. Se antaa objektiivista ja mitattavaa tietoa aidossa ympäristössä. Hyvinvointikartoitus perustuu sydämen syketietoa analysoivaan tietokoneohjelmaan, hyvinvointianalyysiin, joka tunnistaa fysiologisia muutoksia sykevälivaihtelusta. Mittaukset toteutetaan tavallisten päivien aikana – ei testiympäristössä. 

Firstbeat auttaa löytämään sopivat tavat pitää huolta itsestään ja suoriutumaan paremmin työssään”

Hyvinvointianalyysin avulla saat selville mm. kuormitustilasi ja voimavarasi, unesi laadun ja liikunnan riittävyyden sekä energiankulutuksesi. Tavoitteena on tarkastella elämäntapojen vaikutuksia terveyteen ja jaksamiseen ja tulosten perusteella suunnitella jatkotoimenpiteitä hyvinvoinnin edistämiseksi. Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Firstbeat antaa mitattavaa tietoa hyvinvoinnistajokaiselle työntekijälle sekä keinot hyvinvoinnin rakentamiseen. Paranna työtehoa ja ehkäise ylikuormitusta ja uupumusta!

Firstbeat videot